Sponsors

Sponsors zijn bedrijven en instellingen die met SOEGG een bijzondere band hebben. Zij hebben de intentie uitgesproken om SOEGG met raad en daad bij te staan om zo het humanitaire werk in Oekraïne mogelijk te maken.

Zonder voorbij te gaan aan bedrijven en instellingen die SOEGG op incidentele of regelmatige basis ondersteunen, noemen we hier als sponsors:


DimetraDimetra Holland BV Internationale transporten

Dimetra Holland is een internationale transporteur, gespecialiseerd in groupagevervoer. Het bedrijf heeft een fors eigen wagenpark en heeft ervaren en toegewijde chauffeurs in dienst. De zondagsrust is voor deze chauffeurs volledig gewaarborgd. Het bedrijf is zeer goed thuis in de ingewikkelde materie van douane- en grensformaliteiten. Dimetra Holland verzorgt alle grote transporten voor SOEGG naar Oekraïne. De transporten worden begeleid door mensen van SOEGG, die over de juiste contacten ter plekke beschikken.

Dimetra stelt vrije loodsruimte beschikbaar als opslag voor al de medische apparatuur/goederen die de stichting SOEGG verzamelt voor Oost-Europa.

www.dimetra.nl


Logo_van_Reenen.jpg

Van Reenen Transport – Warehouse – Verhuizingen

 

 

Van Reenen – Transport – Warehouse – Verhuizingen – bestaat sinds 1917 en behoort daarmee tot één van de oudste en gezondste transportbedrijven van Nederland.

In al die jaren hebben zij een enorme expertise opgebouwd op het gebied van Transport – Warehouse – Verhuizingen. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn daarbij de belangrijkste kernbegrippen voor Van Reenen. De logistieke oplossingen die zij bieden zijn niet alleen gericht op het hier en nu, maar ook op de toekomst van mens en milieu.

Transport – Transport is voor Van Reenen niet enkel het vervoer van A naar B. Slim en duurzaam vervoer op maat is voor Van Reenen een vanzelfsprekend begrip. Met een slim en hoogwaardig ICT-systeem en ervaren chauffeurs transporteert Van Reenen uw (stuk)goederen efficiënt en flexibel in de BeNeLux en door Europa.

Warehouse – In het logistieke centrum in Barneveld kunnen klanten gebruik maken van 10.000 m2 opslagruimte. Van Reenen is gespecialiseerd in de opslag en distributie van zowel nationale als internationale klanten. Daarbij bieden ze hun klanten een scala aan aanvullende diensten; verpakken, ompakken of labelen. Kwaliteit en flexibiliteit staan hierbij voorop.

Verhuizingen – Als Erkende Verhuizer heeft Van Reenen alle expertise en hulpmiddelen in huis om uw verhuizing zo aangenaam mogelijk te maken, nationaal of internationaal. Van Reenen beheerst het complete spectrum: van advies tot vervoer. De wensen van de klant staan daarbij altijd centraal.

Maatschappelijk ondernemen is een belangrijk speerpunt voor Van Reenen, zij sponsoren dan ook diverse goede doelen. Voor SOEGG verzorgt Van Reenen kosteloos de transporten van de medische apparatuur.

Wilt u meer informatie? Hiervoor kunt u terecht op de website www.reenen.nl


Fa. VlastuinVlastuin transport

De Fa. Vlastuin steunt het werk van SOEGG door transporten voor ons te verzorgen naar Zhitomir

www.vlastuin.eu


Ikazia Ziekenhuis Rotterdamikazia.jpg

De intentieverklaring die Ikazia Ziekenhuis tekende met SOEGG houdt in dat afgeschreven medische apparatuur en materiaal uit het Ikazia Ziekenhuis een tweede leven krijgt in Oekraïne. Er wordt gewerkt aan verdere vormen van samenwerking door bijvoorbeeld kennisoverdracht en uitwisseling van specialisten en verpleegkundigen.

De protestantse identiteit van het Ikazia Ziekenhuis sluit nauw aan bij de interkerkelijke identiteit van SOEGG. Samen kunnen we die identiteit ook over verre grenzen uitdragen in daad en in woord. Bijvoorbeeld via leeszalen, lectuur, samenkomsten in ziekenhuizen en pastorale zorg.

www.ikazia.nl


Spijkenisse Medisch Centrumspijkenissemedischcentrum

Het Spijkenisse Medisch Centrum werkt nauw samen met SOEGG door afgeschreven medisch materiaal en apparatuur aan Oekraïne over te dragen. Deze materialen en apparatuur verkeren nog in zeer goede staat en zijn in Oekraïne nog heel goed bruikbaar. Ook stelt het Spijkenisse Medisch Centrum een werkruimte beschikbaar voor SOEGG. Samen met het Ikazia Ziekenhuis zal in de toekomst worden gekeken of nauwer samenwerken mogelijk is, bijvoorbeeld door kennisoverdracht en uitwisseling van specialisten en verpleegkundigen.

www.spijkenissemc.nl


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olympus

Voor de inrichting van de endoscopiekamer in het ziekenhuis van Zhitomir in Oekraïne, heeft Olympus Nederland de stichting SOEGG endoscopie-apparatuur geschonken. Deze wordt hier in ontvangst genomen door dhr. Luchtenburg, voorzitter van de SOEGG.

 

overdracht-olympus

 

 

 

Dhr. Luchtenburg heeft de endoscopie-apparatuur persoonlijk opgehaald in het nieuwe Olympus pand te Leiderdorp.

Namens Olympus: Hans Vercruijssen en Juul Dings

 

www.olympus.nl

 

 

 


LogoDeKoningM. de Koning Autobedrijven is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar als Audi en Volkswagen autobedrijf bestaat in de regio Capelle, Krimpen en Rotterdam.

Met ruim 150 gemotiveerde professionals is M. de Koning Autobedrijven één van de grootste familiebedrijven in Nederland. Onderhoud, leasing, verhuur en schadeherstel maken het aanbod compleet.

De firma de Koning heeft aangegeven dat de SOEGG een bus mag gebruiken om spullen op te halen in de regio.

www.mdekoning.nl


Bouwbedrijf De Vries en Verburg Bouw B.V.

Samen bouwen wij de toekomst. Wij geloven dat onze keuzes van vandaag een fundamentele invloed hebben op de manier hoe wij – en onze kinderen – in de toekomst wonen, werken en leven. De leefsituatie op aarde verslechtert en de grondstoffen raken op. Ons streven is eraan bij te dragen dat de aarde ook voor de toekomstige generatie leefbaar blijft. Daarom passen wij bewust duurzame oplossingen toe bij onze projecten. Dit doen we ook door structureel te investeren in mensen, kennis, innovatie en ICT. Samen met onze medewerkers en partners, ontzorgen wij onze klanten volledig. Wij willen niet de grootste, maar wel de best gewaardeerde en meest voortvarende en duurzame partner in ontwikkelen en bouwen van Nederland zijn.

www.devriesverburg.nl


technicare-logoTechnicare Systems

Technicare Systems levert een groot scala aan (klantspecifieke) producten die het werk in de zorg aangenamer maken.

Product ontwikkeling, productie en maatwerk zijn de belangrijkste activiteiten waar TechnicareSystems zich mee bezig houd.

www.technicaresystems.nl


 

Van StratenVan Straten Medical is een Nederlandse producent en leverancier van chirurgisch instrumentarium en disposables.

 

Wij produceren voor en leveren aan:

  • Distributeurs
  • Internationale medische & orthopedische industrie
  • Ziekenhuizen
  • Privéklinieken
  • Overheidsinstellingen

Door op een innovatieve manier oplossingen aan te bieden, kunnen wij een bijdrage leveren door de levensduur van medische hulpmiddelen te verlengen, nieuwe technische oplossingen te introduceren en kosten te verlagen.

Naast het schenken van instrumentarium ondersteunt Van Straten Medical de Stichting KidsRights.

www.vanstratenmedical.com


Teamco-Foundationlogo_teamco_voor_soegg.jpg

Door de financiële ondersteuning van de stichting Teamco-Foundation kunnen gelukkig ook in de toekomst een aantal door ons gemaakte plannen worden gerealiseerd.
Het werk van de stichting SOEGG past goed binnen de filosofie van Teamco-Foundation. Met hun kennis in Roemenië  past het werk van SOEGG uitstekend binnen hun ervaring in o.a.
Oost-Europese landen.

Het logo van Teamco-Foundation laat zien dat door het ontbrekende “puzzelstukje” veel van door SOEGG gestelde doelen kunnen worden afgerond. Hierdoor kunnen verschillende plannen door ons alsnog  worden uitgevoerd.

Een mooi gegeven is bovendien dat SOEGG in de uitvoering van een aantal projecten regelmatig overleg kan hebben met de mensen van Teamco-Foundation, hetgeen ons een extra impuls geeft om ons dankbare werk te kunnen blijven verrichten.

www.teamco-foundation.ch


Verpleeghuis Salemlogo-salem.gif

Vanuit zijn reformatorische identiteit hecht Verpleeghuis Salem veel waarde aan de beschikbaarheid van goede zorg, ook voor mensen in landen waar de zorg niet op het hoge peil staat, zoals dat in Nederland. Daarom ondersteunen wij van harte de initiatieven die de Stichting Oost Europahulp Gereformeerde Gezindte onderneemt om de zorg aldaar te ondersteunen. Wij kunnen voor dit doel afgeschreven, maar nog goede materialen en inventaris beschikbaar stellen (bijvoorbeeld hoog-laag bedden), zodat deze kunnen worden hergebruikt.

www.salem.nl


logo-vlot.png

Vlot Solutions

www.vlotsolutions.nl


Van Weel-Bethesda Ziekenhuislogo-vwb

Vanuit haar protestants-christelijke identiteit hecht Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis veel waarde aan de beschikbaarheid van goede zorg voor allen. We werken daarom graag samen met de Stichting Oost Europahulp Gereformeerde Gezindte om onze afgeschreven medische apparatuur een tweede leven te geven op een plek waar dat hard nodig is. Zo leveren onze medische materialen een belangrijke bijdrage aan betere gezondheidszorg in de Oekraine. Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland is onderdeel van CuraMare.

www.vanweelbethesda.nl


CMO Cura Morta Orumzdg_cmo-logo-cmyk-kk

Specialisten in postmortale zorg & mortuariabeheer.

www.curamortuorum.nl