ActiesAlgemeen

Een belangrijk bericht!!

,,Je hart wordt verscheurd door de pijn, die je hoort in de verhalen van de mensen. Over hun leven in bezet gebied, over verloren huizen, over vermiste familie aan het front, over gezondheid die mensen zijn kwijtgeraakt door de oorlog”.

Dit bericht kwam binnen van één van de door ons ondersteunde kerken waar vluchtelingen worden opgevangen en geholpen. Daar wordt namelijk niet alleen de naaste geholpen door voedsel, kleding of huisraad uit te delen, maar veel ellende en verdriet wordt daar gedeeld. Mensen kunnen hun hart uitstorten en een luisterend oor vinden. Maar dat niet alleen. Juist in de vele kerken die zich inspannen om de ergste nood te ledigen, vinden mensen die alle zekerheid zijn kwijtgeraakt weer hoop. Hoop en zekerheid die er is in het Evangelie.

Dankzij de hulp die er wordt geboden via de vele verschillende kerken in verschillende delen van het land wordt er hoop gebracht aan hopelozen. Helpt u verder mee om hulp en hoop te bieden?

SOEGG werkt samen met Bijzondere Noden en Debutaatschap voor Israel om noodhulp te kunnen bieden in Oekraine naast het werk van SOEGG zelf.
Mocht u zelf een actie op willen zetten bij u in de buurt en kunt u wel wat hulp gebruiken bezoek dan eens https://bijzonderenoden.nl/wat-kunt-u-doen/luister-en-leer/inzamelactie-voor-oekraine/

Debutaatschap voor Israel heeft tot 25 februari op een aantal plaatsen in het land een inzameling voor fietsen, heeft u een fiets over dan verwijzen we u graag naar https://dep-israel.nl/fietsen-oekraine/

Heeft u medische spullen, apparatuur, ziekenhuis- of verpleegbedden etc. of schoolmeubilair over of iets wat beschikbaar komt, neem dan contact op met Leen Luchtenburg 06-53749651 of Wilfred Blok 06-27171872.