Transport

Dank! Bericht vanuit de Oekraïne

Beste mensen,

Ik hoop dat deze boodschap u in goede gezondheid en opgewekte stemming bereikt.

We zijn u zeer dankbaar voor uw voortdurende steun en vrijgevigheid. Dankzij uw sponsoring ontvingen we onlangs een broodnodige levering van medische apparatuur die al een aanzienlijke impact heeft op onze ziekenhuizen.

Om het grote verschil dat u maakt te delen, hebben we een speciale video gemaakt waarin de nieuwe apparatuur in actie wordt getoond.

U kunt de video hier bekijken: https://youtu.be/QzODBjCFY0Q

We worden herinnerd aan de woorden van 2 Korintiërs 9:11: “U zult in elk opzicht verrijkt worden, zodat u bij elke gelegenheid vrijgevig kunt zijn, en door ons zal uw vrijgevigheid resulteren in dankzegging aan God.” Uw vriendelijkheid en toewijding aan onze missie belichamen deze Schrift, en we zijn eindeloos dankbaar voor uw partnerschap in dit levensreddende werk.

Uw steun rust ons niet alleen uit met de nodige hulpmiddelen, maar wekt ook hoop en geloof bij degenen die we dienen. We kunnen een tastbaar verschil blijven maken door Gods genade en de goodwill van meelevende personen zoals u.

Mogen u en uw dierbaren overvloedig gezegend worden. We kijken uit naar uw voortdurende partnerschap en naar het zien van de verdere zegeningen die uw vrijgevigheid zal brengen.

Met oprechte dank en zegeningen,
Arkadiy  “House of Bread”