Kort en actueel…

Hier kunt u korte en actuele informatie zien van de laatste schenking(en) aan de SOEGG.

Juni / Juli 2023:

Via de firma schell industries uit  AV,Belfeld zijn 9 ziekenhuis ledikanten uit het verpleeghuis ‘tGeerke,BrabantZorg uit Hertogenbosch geschonken.
Via de firma Emma Emka Emkaholdint is een grote partij incontinentie materiaal geschonken en naar de opslag in Oud-Beijerland gebracht om verzend gereed te maken plus één partij nieuwe kleding .
Door de firma DIAC MEDIAL uit Harlingen is een aanzienlijke hoeveelheid van diverse medische apparatuur geschonken.
Door het Ikazia Ziekenhuis zijn diverse training apparatuur geschonken om te revalideren daarnaast een doos kleinmateriaal van de Ok afdeling .
Via het ziekenhuis is er veel van uit het Kuckhuis Hellevoetsluis verbandmaterialen ,wondverbanden enz geschonken is door Klaas opgehaald.
Opnieuw heeft het IJssellandziekenhuis in Capelle aan de IJssel een nog bruikbare Gynaecologische onderzoek stoel, elektrische bediend, geschonken plus een elektrische aangedreven Hoog/laag onderzoekbank plus ledikant die moet worden nagezien of voor onderdelen worden gebruikt.
Verder is er ook een revalidatie apparaat geschonken die goed inzetbaar is in een van de ziekenhuizen.
Bij het medische Centrum Spijkenisse zijn 7 wachtkamer elementen en 2 Behandelstoelen plus verrijdbare infuuspalen opgehaald.
Het Emmahuis in Leerdam heeft diverse ondersteunende materialen geschonken zo als een tillift ,postoel,en andere hulpmiddelen.
Via de firma Schell industries uit Belfeld  komen er 8 ledikanten uit de locaties Dinxperlo,Lichtenvoorde en Borculo  vrij en kunnen worden opgehaald.
Via Joerns Naarden zijn er 8 verpleeghuisledikanten ,douche brancard en diverse tilliften opgehaald.
Op de locatie in Amstelveen 7 ledikanten opgehaald.
Via de firma Stopler zijn er opnieuw 2 Operatie zuilen plus bladen en onderdelen naar Scherpenzeel gebracht om er een geheel van te maken met wat er reeds eerder is gebracht.
Bij de firma Habru Medische Techniek konden wij 12 onderzoekbanken ophalen.
Door de firma Doove Care zijn plm 80 nachtkastjes geschonken.
De firma Emka Emkaholdink heeft mini kooksetjes met toebehoren afgeleverd bij Roos/Ros en zal daar verder worden verpakt.
Uit het AMC Amsterdam zijn 10  beademingsmachines geschonken fabrikaat Marquet type SERV-1 plus drie op een trolley.
Door de firma Interim HSE specialist uit IJmuiden zijn een groot aantal BHV -dozen geschonken en naar Oud-Beijerland gebracht om het een en ander transport gereed te maken.
Een oogheelkundig apparaat is opgehaald uit het Van Weel Bethesda ziekenhuis in Dirksland en naar Oud-Beijerland gebracht.
Tenzij anders vermeld zijn al deze spullen bij de ziekenhuizen door de firma Van Reenen opgehaald.
Ook veel dank aan alle vrijwilligers die dit mooie werk mogelijk maken.
Vriendelijke groet Leen Luchtenburg.