Inladen transport 13 november 2019

Op 13 november is er weer heel veel ingeladen in Scherpenzeel. Eén van de laders schreef het volgende:
Gelukkig was de wagen er en daar begonnen we 22 bedden in te laden, onder deskundige leiding van onze heftruck bestuurder Jan, planner Gerrit,  Klaas de regelaar en Leen de klaarzetter.
Alles verliep op rolletjes en binnen een uur stonden de bedden in de container. Tussen deze bedden werden de matrassen geplaatst tot aan de bovenkant van de container. Daarna volgden veel dozen met materiaal o.a. verbandmiddelen, incontinentie materiaal, e.d. maar ook chirurgisch materiaal, die de ziekenhuizen goed kunnen gebruiken. Verder  nachtkastjes, behandeltafels, speciale afdektafels, onderzoek banken, kapstokken, bedschermen, speciale orthopedische behandelstoelen, te veel om op te noemen,  Johan Methorst kwam regelmatig kijken om tips te geven, maar ook om een handje te helpen en rond drie uur stond de container stampvol, klaar voor vertrek naar de Oekraïne.
Voor Gerrit is er nog na deze dag veel werk te doen, want de transport lijsten moeten nog verder in orde gemaakt worden, maar dat komt vast wel goed.
Het begin voor een nieuw transport (dit jaar nog?) staat al weer klaar.